NA24.no

Ny runde X Factor

Foto: Fotograf: Roy Darvik (TV 2)
TV 2 skrur til formatet når kanalen kjører i gang en ny runde av X Factor.

X Factor blir høstens største underholdningssatsing på TV 2, og prosjektleder Rolf Wenell har stor tro på den nye sesongen.

- Vi er veldig glade for at vi har fått muligheten til å gå i gang med en ny runde av X Factor. Det er et veldig sterkt format, forrige sesong hadde oppunder 600 000 seere i snitt, og nærmere 900.000 så finalen fra Telenor Arena. I år har vi dessuten tatt inn en del nyheter i formatet som vi tror vil gjøre X Factor enda mer spennende, skriver Wenell i en melding.

Deltakerne deles i år inn i fire kategorier: ”Grupper”, ”Over 25 år”, ”Jenter under 25 år” og ”Gutter under 25 år”. Det blir derfor fire dommere - disse får mentor-ansvar for hver sin kategori med deltakere. Det videre planlagt at det blir to programledere.

Auditionrundene vil finne sted i april og mai, og konkrete datoer og steder vil bli klare om kort tid. Man må fylle 16 år innen 31. desember 2010 for å kunne delta, men det er ingen øvre aldersgrense. I tillegg til soloartister, er også grupper velkomne til å delta.

Det blir arrangert kvalifiseringsrunder i hele fem byer denne gang. Disse er Tromsø, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere