NA24.no

Ny sjef for Altinn ved Brønnøysundregistret blir Kjersti Lauritzen (46) fra Malvik utenfor Trondheim.
Ny sjef for Altinn ved Brønnøysundregistret blir Kjersti Lauritzen (46) fra Malvik utenfor Trondheim. (Brønnøysundregistret)

Ny sjef i Altinn

Kjersti Lauritzen (46) blir ny sjef ved Brønnøysundregistret

Kjersti Lauritzen fra Malvik utenfor Trondheim skal lede e-forvaltningsarbeidet ved Brønnøysundregisteret. Hun får en sentral rolle i videreutviklingen av Altinn når hun tiltrer stillingen som avdelingsdirektør 15. august. Kjersti Lauritzen kommer fra stilligen som Chief Operation Officer i Star Information System (SIS). SIS er et konsulent- og programvarehus som leverer programvare og konsulenttjenester til rigg- og rederilagbransjen.

Utfordringene for Altinn har vært store det siste halvåret, men Kjersti Lauritzen gleder seg til å lede arbeidet med å forenkle hverdagen for enda flere i næringslivet.

- Altinn er en sterk drivkraft i fornyingen av offentlig sektor og en viktig brikke for å nå regjeringens mål mot digitalt førstevalg, skriver hun i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere