NA24.no

Ny sjef i Edda

Karl Gunnar Opdal er ansatt som ny administrerende direktør i Edda Media.

Oppdal overtar etter Truls Velgaard som har fungert i stillingen etter at Jan Moberg sluttet tidligere i år.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Opdal tiltrer stillingen 1. april het er det i en pressemelding fra Edda Media.

- Opdal er en erfaren og meget kompetent medieleder med bred kunnskap om Edda Media. Han har markert seg som en samlende, strategisk og handlekraftig leder som nyter stor respekt i hele vår organisasjon. Jeg er glad for at Opdal har takket ja til jobben som ny daglig leder, sier styreleder i Edda Media, Truls Velgaard.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Karl Gunnar Opdal er i dag konserndirektør i Edda Media. Han kom til konsernet som markedsdirektør i 1998 og har vært konserndirektør siden 2000 med ansvar for en rekke mediehus, salg og marked. Han har tidligere jobbet som senior prosjektleder i Telenor Privat og som administrasjonssjef og direktør i Vårt Land. Opdal er utdannet siviløkonom fra BI og har en MBA fra Norges Handelshøyskole.

- Min og Edda Medias ambisjon er å være best på lokale medier i de markedene vi opererer i. Det er ingen som kjenner sitt publikum, lokalsamfunn og marked bedre enn våre 1500 medarbeidere. Våre mediehus har i kraft av sine merkevarer og publikasjoner et meget godt utgangspunkt til å mestre den krevende markedssituasjonen vi nå er inne i. Vi skal bygge vår framtid på lokal kompetanse, kvalitet og mangfold i det innholdet vi kan tilby lesere og brukere, sier Opdal.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere