*Nettavisen* Økonomi.

Ny strategidirektør i Aller

Foto: (Aller Media)

Siviløkonom skal meisle ut veien videre for mediekonsernet.

Aller Media slår sammen analyse - og innsiktsfunksjoner for marked og salg til en avdeling. Til å lede den avdelingen for innsikt og strategi har selskapet hentet inn Svein-Erik Fintland (37).

Bistår konsernledelsen
Fintland skal videreutvikle avdelingen som skal bistå konsernledelsen og sjefredaktørene med innsiktsprosesser og strategiutvikling av Aller Medias ukeblader og magasiner, og sammen med salgsledelsen styrke kundeorienteringen og forbedre kompetansen og konkurransekraften i annonsemarkedet.

- Aller Media har som målsetting å bli Skandinavias mest kundeorienterte magasin- og medieselskap. For å klare dette blir fokuset på innsikt og analyse og de strategiske konsekvensene av dette viktig, skriver Aller Media i en pressemelding.

Krevende og spennende omstilling
Fintland er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han kommer fra en direktørstilling i Synovate hvor han har jobbet med analyser, innsikt, strategiprosesser, salg/kunderelasjoner i 10 år. Før dette var han managementkonsulent i McKinsey & Company.

- Jeg gleder meg veldig til å bygge opp en solid enhet som skal jobbe med å kundeorientere strategier, produkter og prosesser i Aller Media. Bransjen er i en krevende og spennende omstilling. Solid innsikt for beslutninger og strategier som setter lesere og annonsør i sentrum av virksomheten blir viktigere enn noen gang. Det blir spennende å jobbe på tvers med både redaksjoner og marked/salg for å bidra til at vi når de offensive mål som er satt, sier Svein-Erik Fintland.

- Betydelig ressurs
- Svein-Erik blir en betydelig ressurs, med sin bakgrunn innen innsikt, strategi og analyse. Han har arbeidet med noen av de sterkeste merkevarene i Norge, og har en bred og solid kunnskap om markedet, sier konserndirektør Tore Sannum i Aller Media.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag