NA24.no

Ny topp til First House

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tidligere Fevenn-redaktør Hans-Christian Vadseth er ny partner i First House.

47 år gamle Hans-Christian Vadseth begynner som seniorrådgiver og partner i First House fra 1. september. Vadseth er en av Norges mest allsidige og erfarne medieledere, med bakgrunn både som redaktør og direktør i norske mediebedrifter, skriver PR-byrået i en melding.

- Vi er svært glad for å få Hans-Christian Vadseth med på vårt lag. Han har inngående innsikt i mediebransjen og i dens dynamikk. I tillegg har han en bred samfunnskunnskap, med en svært god forståelse av politiske og byråkratiske prosesser, skriver daglig leder Per Høiby i meldingen.

Vadseth sluttet i april som sjefredaktør i Mediehuset Fædrelandsvennen i Kristiansand, og gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

- First House er unikt blant norske kommunikasjons- og rådgivingsselskaper, med sin stab av svært erfarne og allsidige seniorrådgivere. Jeg ble beæret da First House spurte om jeg kunne tenke meg å gå inn i dette kunnskapsrike og kompetansesterke fellesskapet, skriver Vadseth i meldingen.

Han sluttet i Fædrelandsvennen under dramatiske omstendigheter.

Les mer her: Redaktør slutter på dagen

Hans-Christian Vadseth blir den niende partneren i selskapet. Fra før har Høiby Bjarne Håkon Hanssen, tidligere statssekretær Jan-Erik Larsen, NRK-veteranen Geir Helljesen, og Frp-politiker og rådgiver Tor Mikkel Wara med på laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere