*Nettavisen* Økonomi.

Ny TV-gigant klar for Norge

Foto: (HBO)

HBO Nordic lanseres i oktober.

31.08.12 10:20

HBO vil i oktober være tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Norske TV-seere får dermed mulighet til å se seriesuksesser som Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep og Girls i tillegg til filmer, dokumentarer og annet.

Reklamefri kanal
HBO Nordic AB, det nye datterselskapet til HBO Inc. og Peter Ekelund/Parsifal International, annonserer at de vil lansere en nordisk betalings-TV kanal i midten av oktober. HBO Nordic vil være reklamefri og tilgjengelig døgnet rundt både som abonnements- og som video-on-demand-tjeneste. Kanalen leveres gjennom selskapets egen online OTT-plattform hbonordic.com og gjennom lokale leverandørpartnere.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Store endringer
– Vi har sett raske og store endringer i nordiske TV-vaner de siste årene. Vår målgruppe er yngre og mer urbane enn dagens betalings-TV kunder, og de benytter en rekke ulike plattformer som PC og smarttelefoner for å se TV. De fleste innen målgruppen ser på HBO som leverandør av det ypperste innen TV-serier. Vi ser dette som en unik mulighet til å vokse i Norden, sier Hervé Payan, administrerende direktør i HBO Nordic AB i en pressemelding.

HBO Nordic vil tilby alle nordiske forbrukere samtlige sesonger og eksklusivt ”behind the scenes” materiale av publikumssuksesser som Boardwalk Empire , The Newsroom , Game of Thrones , True Blood , Veep og Girls , i tillegg til klassikere som Sex and the City, The Sopranos og The Wire samt serier fra andre distributører som vil være nye for nordiske seere, som Magic City , Hit & Miss , GK med Continuum og Borgia . I tillegg vil HBO Nordic tilby filmer av internasjonalt, lokalt og uavhengig format.

Alle plattformer
– HBO Nordic blir det eneste tilbudet i Norden som leverer og streamer helt dagsaktuelle episoder av serier med lokale undertekster i tillegg til tidligere sesonger og ekstramateriell til en hvilken som helt plattform med nettilkobling slik som TV, PC, spillkonsoller eller mobiltelefoner, sier Hervé Payan i meldingen.

Samtlige programmer vil være tilgjengelig for nordiske abonnenter via nettverkets streaming-tjenesten hbonordic.com for 10 euro per måned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag