*Nettavisen* Økonomi.

Ny videodagbok fra «Halo: Reach»

Foto: (Bungie)

Har du ikke plass i «Halo: Reach»-betaen? Ikke se denne videoen.

26.04.10 09:47

HTML EMBED

Bungie har publisert den andre videodagboken fra utviklingen av «Halo: Reach». Videoen, med undertittelen «Carnàge Carnivàle», tar for seg flerspilleren i «Halo: Reach», spesielt med tanke på den offentlige betaen som starter 3. mai.

FØLG SPILLET: «Halo: Reach»

I den drøye åtte minutter lange videoen får vi se mye skytesnadder, nye våpen og utviklernes forventninger til betaen.

- Historiedelen i «Halo: Reach» er knallgod. Men det er flerspilleren som er selve hovedmåltidet. Og jeg kunne ha spist den retten om og om igjen, hver dag i all evighet, påstår en av utviklerne.

Han om det, men videoen nedenfor tilbyr interessant informasjon og ikke minst en god del gameplay for deg som gleder deg til det neste «Halo»-spillet fra Bungie.

Se «Halo: Reach» ViDoc 2 - Carnage Carnivale:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Nylig avslørte Bungie fire nye moduser som dukker opp i «Halo: Reach»-betaen til nettsiden 1up.com. Dette er hva vi vet:

Headhunter: En form får free-for-all hvor hver spiller samler hodeskaller fra drepte motspillere. Disse hodeskallene bærer du til en base, som stadig flytter på seg. Man kan bære på flere hodeskaller samtidig, men hvis du da blir drept mister du disse og motspillerne kan se hvor mange du hadde. Og hvis en spiller har flere en ti, blir spilleren markert som hovedmål.

Stockpile: Et lagspill som ifølge Bungie er et «Territories» møter «Capture the Flag». Nøytrale flagg kommer fram tilfeldig på banen og lagene må returnere flagget til sitt området. Det som er annerledes er at en klokke teller ned fra 60 og alle flagg som da er i et lags området, vil bli lagt til poengene. Dette gjelder selv om flagget blir bært av en motspiller.

Generator Defence: Bungie har tidligere kaldt denne eksperimentelle modusen for «Network Test 1». «Generator Defence» er en modus hvor tre «Eliter» skal ødelegge tre generatorer som blir beskyttet av tre «Spartanere». Det er to runder på fem minutter, hvor lagene bytter i den andre runden. Nye våpen blir sluppet tilfeldig rundt om på banen i løpet av runden.

Invasion: Bungie har ikke sagt mye om «Invasion» men lover et vanvittig brett stappet med kjøretøy. Det er en lagbasert modus hvor lag med seks mot seks spillere.

Les enda mer om de forskjellige modusene hos 1up.com.

«Halo: Reach» slippes til Xbox 360 etter planen mellom oktober og desember 2010.

3061

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.