NA24.no

Nye byråer for Ruter

Foto: Løchen, Per (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Valgte Los&Co og Creuna som sine nye byråer.

Ruter As, det felles kollektivtrafikkselskapet for Oslo og Akershus, har inngått kontrakter med reklamebyråene LOS&CO og Creuna.

- Vi står overfor store og varierte utfordringer innenfor kundekommunikasjon, markedsføring og salg. Derfor har vi valgt å knytte til oss to ulike byråer, med spisskompetanse på forskjellige områder, sier salgs- og markedsdirektør Ellen Rogde i en pressemelding.

- LOS&CO har dokumentert at de evner å tenke kommunikasjon i et helhetsperspektiv, både eksternt og internt, samt strategisk og taktisk. I tillegg til at de skal levere reklamebyråtjenester, har vi forventninger om at byrået kan være en strategisk sparringpartner, sier Rogde.

Etterspørselen etter kollektivtrafikk er ifølge Ruter sterkt økende og vil fortsette å øke i årene som kommer.

- For Ruter er det også et klart ønske å ta i bruk de mulighetene som ligger i ny teknologi for å møte de reisendes behov for dialog og interaksjon. Vi har forventninger om at Creuna vil kunne bidra til å utvikle reklame-, informasjons- og digitale tjenester til beste for Ruters kunder, sier salgs- og markedsdirektør Ellen Rogde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere