NA24.no

Nye Media Norge-topper

Foto: Stian Lysberg Solum (SCANPIX)
To nye konserndirektører i Media Norge.

Frode Nordseth (42) og Andreas Thorsheim (30) er ansatt som nye konserndirektører i Media Norge, ifølge en pressemelding.

- Denne høsten har vært preget av mange utskiftinger i mediehusledelsene og MNO-administrasjonen, og jeg er svært tilfreds med nå å ha fått på plass den nye konsernledelsen i Media Norge, sier Didrik Munch, konsernsjef i Media Norge, i meldingen.

Frode Nordseth vil erstatte operasjons- og strategidirektør (COO) Olav Mugaas som går av med pensjon til sommeren. Nordseth vil være ansvarlig for strategi- og prosjektaktiviteter, Media Norges fellesfunksjoner og den industrielle virksomheten. Nordseth tiltrer stillingen så snart som praktisk mulig.

Andreas Thorsheim vil erstatte konserndirektør for finans (CFO) Gisle Glück Evensen som 1. januar ble leder for M&A-avdelingen i Schibsted ASA. Thorsheim vil ha det overordnede ansvaret for økonomistyring, rapportering og konsernregnskap, samt forholdet til Schibsted og øvrige aksjonærer. Han vil ha ansvar for oppfølging av uttak av lønnsomhetsprogrammer og synergier mellom MNO-selskapene. Thorsheim tiltrer stillingen 1. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere