NA24.no

Nye NetCom-butikker i hele Norge

89 % av den norske befolkningen skal dekkes av Netcoms nye mobilnett innen 2012.
89 % av den norske befolkningen skal dekkes av Netcoms nye mobilnett innen 2012. (Mobilen)
Sist oppdatert:
NetCom etablerer 55 nye butikkonsepter over hele landet

NetCom etablerer 55 nye butikkonsepter over hele landet. TeliaSonera-eide Telebutikken skifter navn til NetCom og etableres som landsdekkende salgs- og servicepunkt for NetComs kunder. Kjeden av NetCom-butikker blir den første av sitt slag i Norge.

– Kravene til kompetanse og veiledning i butikk øker i tråd med eksplosiv økning i salg av smarttelefoner. Samtidig vet vi at kundene ønsker kjapp ekspedering og gode råd underveis. Målsetningen er at du skal kunne kjøpe telefonen i nettbutikken vår, hente den i NetCom-butikken på Stjørdal en time senere og få hjelp til å sette den opp der og da, skriver salgsdirektør Kristian Renaas i NetCom i en melding.

Fra Tromsø til Arendal
De nye butikkonseptene rulles ut før sommeren, og i løpet av første halvår vil 55 NetCom-butikker være etablert over hele landet.

– Godt samspill mellom web, butikk, kundesenter og sosiale medier er avgjørende for å møte kundens krav til service, dialog og rask hjelp. Dette handler om kundeopplevelse – og NetCom har klare ambisjoner om å gjøre dette til et av våre fremste konkurransefortrinn, skriver Renaas.

Her kommer NetCom-butikkene (enkelte byer får flere butikker):
Tromsø, Bodø, Steinkjær, Stjørdal, Trondheim, Straume, Bergen, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Madla, Ålesund, Molde, Kristiansund, Lier, Drammen, Horten, Tønsberg, Larvik, Porsgrunn, Skien, Arendal, Kristiansand, Oslo, Asker, Sandvika, Strømmen, Lørenskog, Kongsvinger, Hamar, Ski, Jessheim, Moss, Sarpsborg, Halden, Hønefoss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest