NA24.no

Nykommer tok storeslem

Foto: Bård Gudim
Sist oppdatert:
Nyskapingen Peto PR og morselskapet PR-Operatørene vant fire av seks priser i årets «Gullkorn».

– Nesten litt flaut, sier Gullkorn-gründer og prosjektleder Øystein Bonvik til NA24 Propaganda.

Bonvik kunne selv innta scenen som vinner for PR-Operatørenes kampanje for ny E6 i Gudbrandsdalen. Han kunne også se at kollegene i Peto PR plukket med seg tre priser.

Hadde fem nominerte
PR-konkurransen «Gullkorn» som i år ble arrangert for tredje gang ble dominert av lille Peto PR, som ble startet så sent som i januar i år. Byrået hadde fem nominasjoner og fikk full pott i kategoriene «Årets virksomhetsprofilering», «Årets organisasjonsbygger» og «Årets Gullkorn». Samtlige av de tre prisene fikk byrået for arbeidet med Ikea og kampanjen «Earth hour».

PR-operatørene vant «Åpen klasse» med en kampanje for Midt-Gudbrandsdal Regionråd og kampanjen «Ny E6 nå!».

De to andre vinnerne var Geelmuyden. Kiese og Dinamo PR.

Geelmuyden. Kiese vant prisen i kategorien «Årets produktprofilering» for Kunnskapsforlaget/Bokklubben og lanseringen av Store norske leksikon på nett. Dinamo PR fikk gullkorn i kategorien «Årets holdningskampanje» for «Fartskampanjen 2009» som de gjennomførte for Statens vegvesen.

Årets hederspris gikk til Hans Geelmuyden.

Takker av som Gullkorn-leder
Initiativtaker Øystein Bonvik sier til NA24 Propaganda at han nå tenker å overlate ansvaret for konkurransen til noen andre.

– Det har vært tre morsomme, men også veldig slitsomme år. Nå er konkurransen der vi ønsket at den skulle komme. Nå er stort sett alle byråene med og prisen har fått den anerkjennelsen vi håpet den skulle få, sier Bonvik.

Nytt av året er at også Geelmuyden. Kiese meldte på bidrag til konkurransen. Byrået har rettet skarp kritikk mot konkurransen tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere