NA24.no

John Kvadsheim blir ansvarlig for A-pressen Vekst.
John Kvadsheim blir ansvarlig for A-pressen Vekst. Foto: A-pressen

Nytt A-pressenselskap

Sist oppdatert:
Konsernet med offensiv satsning på digitale vekstmuligheter- etablerer A-pressen Vekst.

I forbindelse med integrasjonen mellom A-pressen og Edda Media er det besluttet å opprette en egen enhet for investering og forvaltning av digitale vekstmuligheter - A-pressen Vekst.

Ansvarlig for A-pressen Vekst vil være John Kvadsheim (57). Som leder av A-pressen Vekst vil Kvadsheim rapportere til konserndirektør for økonomi og finans i A-pressen, Glenn Veiby, heter det i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Mediehuset Nettavisen skal videreutvikles
A-pressen Vekst vil allerede fra etableringen forvalte en betydelig portefølje av posisjoner fra både Edda Media og A-pressen. Blant de eksisterende posisjonene som skal videreutvikles er Mediehuset Nettavisen, Mediehuset TEK, Sportmedia, Opoint, HR North, med flere.

- Etableringen av A-pressen Vekst er en offensiv satsning for å utvikle det nye konsernets posisjoner innenfor spennende vekstområder. I tillegg vil etableringen sørge for at A-pressen aktivt kan delta i innovasjon og utvikling som foregår i det skandinaviske mediemarkedet. Dette er et vesentlig grep for å sikre A-pressen verdifulle muligheter i den digitale transformasjonen, uttaler Glenn Veiby, i meldingen.

Ansvar for papir
John Kvadsheim kommer fra stillingen som konserndirektør med ansvar for trykk og distribusjon i A-pressen. I tillegg til ansvaret for A-pressen Vekst vil Kvadsheim også være ansvarlig for A-pressens trykkerivirksomhet i Russland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere