Nytt nettsted for kvinner

Daglig leder i Chili Publications,Pia Tryland.

Daglig leder i Chili Publications,Pia Tryland. Foto: Chili Publications

Chili Publications lanserer nettmagasin.

Chili Publications lanserer nå et redaksjonelt nettmagasin for VITA-kjeden. Nettstedet Beauty skal være en naturlig forlengelse av printmagasinet, med fokus på skjønnhet, velvære og helse.

Ansvarlig for nettmagasinet er Chili Publications, som siden 2009 har gitt ut Beauty på papir. De er nå på fjerde året i sitt samarbeid med VITA. Chili Publications satser på innholdsproduksjon for selskaper både innenfor og utenfor medieindustrien.

Helse magasin
– Vi er veldig glade for at VITA har valgt oss til samarbeid på nett så vel som på print. Vi mener tilføringen av et nettmagasin på VITAs nettsider vil styrke Beauty-magasinets posisjon som et av de største magasinene i landet som fokuserer kun på skjønnhet og velvære, sier Pia Tryland, daglig leder i Chili Publications i en melding.

Pia Tryland ser en økende etterspørsel etter redaksjonelt innhold, og det ikke bare fra tradisjonelle medieselskaper.

– Tidligere var godt redaksjonelt innhold forbeholdt mediene. Nå er det flere og flere kunder som ønsker å være avsender av godt redaksjonelt innhold, på flere plattformer til sine kunder. Og de konkurrerer derfor på mange måter med de tradisjonelle mediene om det samme innholdet, sier Tryland i meldingen.

Nå dreier etterspørselen seg også om nett.

Kunder vil ha nettsted
– Kundene søker godt innhold på nett, og de kommersielle aktørene som klarer å gi sine kunder gode historier knyttet til sitt fagområde vil ha et stort konkurransefortrinn, sier Tryland i meldingen.

VITA er den største butikkjeden innen skjønnhet og velvære i Norge. De lanserte nettbutikken Vita.no i september 2011.

– Vi ønsket å forbedre innholdet på nettsiden vår og et utvidet samarbeid med Beauty-redaksjonen ble et naturlig steg videre. Vi merker at Beauty-magasinet har en positiv innvirkning på salget i butikk, og ønsker den samme effekten på nett, sier Nina Fredriksen, markedssjef i VITA i meldingen.

Det vil være samme redaksjon som står bak printmagasinet, ledet av redaktøren Kaja Gilje Sekse.

Beauty er magasinet for kvinner som er opptatt av skjønnhet, helse og velvære. Det har som mål å være en inspirasjonskilde og guide til alle som er opptatt av et vakkert ytre og et helseriktig indre. Opplaget er 50.000 og Beauty distribueres i alle VITAs butikker i Norge 6 ganger i året.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag