NA24.no

Obama får Tiger-råd

(Faksimile Golf digest)
Sist oppdatert:
Forside treffer sjeldent dårlig.

Det amerikanske golftidsskriftet Golf Digest tilbyr en illustrert forside i novembernummeret med Tiger Woods og Barack Obama.

Overskriften på forsiden er: «10 tips Obama can take from Tiger», som viser til en historie i bladet hvor de ser på hvordan USAs president kan forbedre sitt spill på golfbanen.

Magasinet ble trykket i midten av november, lenge før verdens mest kjente golfspiller krasjet sin Cadillac Escalade inn i et tre foran boligen i Florida.

Talsmannen for bladet innrømmer at de ikke har truffet optimalt.

- Vi er et månedsmagasin med månedlige deadlines. Novembernummeret gikk i trykken nesten to uker før Tigers uhell, sier talsmann Bret Hopman til Thestar.com.

Her kan du se forsiden:

Siden Tiger Woods krasjet i slutten av november, har det meldt seg flere kvinner som sier de har vært Woods elskerinner.

Kona, svenske Elin Nordegren, har flyttet ut, og tirsdag ble moren hennes, Barbro Holmberg, innlagt på sykehus etter å ha kollapset i Woods' hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere