NA24.no

Også Geelmuyden til Gullkorn

Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)
Sist oppdatert:
PR-konkurransen setter deltakerrekord.

Etter svært blandede reaksjoner om pr-konkurransen Gullkorn sender de fleste store byråene inn bidrag til konkurransen. Gullkorn kan i år skilte med nykommere som Creo, Geelmuyden.Kiese, Peto PR og Sermo Consulting. I tillegg er Apeland Informasjon, Burson-Marsteller, Dinamo PR, Gambit Hill & Knowlton, Nor PR, Nucleus og PR-operatørene tilbake med nye nominasjoner.

39 bidrag har kommet inn, mot 36 i fjor, og flere nykommere er klare for konkurransen.

- Enkelte spådde at markedssituasjonen skulle legge en demper på konkurranselysten, men vi har aldri fått så mange bidrag som i år. For enkelte virker det heller som om det i år har vært viktigere enn noensinne å få vist fram de gode jobbene, sier Øystein Bonvik, prosjektansvarlig for Gullkorn, i en pressemelding.

I tillegg til de seks kategoriene vil det for første gang bli delt ut en pris kalt Årets Gullkorn, som går til beste bidrag uavhengig av kategori. Det vil bli plukket ut minimum to finalister til hver kategori. Skulle det derimot vise seg at nominasjonene ikke er sterke nok i enkeltkategorier, vil det ikke bli plukket ut finalister eller utdelt priser her.

Årets Gullkorn-jury ledes av kommunikasjonsdirektør Jonette Øyen ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål. Med seg i juryen har hun Marit Leganger, kommunikasjonsdirektør, Forsvarsbygg; Ole Kristian Lunde, direktør kommunikasjon og samfunnsansvar, Orkla ASA; Paal Fure, administrerende direktør, Vizeum; Gro Elin Hansen, sentralstyremedlem og leder fagråd for kompetanse, Kommunikasjonsforeningen; Frode Jacobsen, kommunikasjonssjef, Fornyings- og administrasjonsdepartementet; Jan Morten Drange, prosjektdirektør i Annonsørforeningen og fagansvarlig for Mediaforums høstkonferanse; Christina Rolfheim Bye, kommunikasjonsdirektør, Oslo Universitetssykehus; Cecilie Staude, høyskolelektor, Handelshøyskolen BI.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere