Økologisk kompetanse til GK

Miljøvern og økologi har fått en ny vår, og nå skaffer Geelmuyden.Kiese seg økologisk kompetanse.

Per Christian Rålm er ansatt som spesialist i GK. Rålm kommer fra stillingen som daglig leder i Oikos - Økologisk Landslag, den norske interesseorganisasjonen for økologiske produsenter og forbrukere. Før det arbeidet han ved Næringspolitisk avdeling i Norges Bondelag.

NA24 - din næringslivsavis

Tar miljø på alvor
- Min erfaring er at stadig flere bedrifter og organisasjoner tar miljø og etikk alvorlig. Kommunikasjon en avgjørende faktor i denne sammenhengen. Jeg ser frem til å utvikle min kompetanse innenfor Geelmuyden.Kiese, som det ledende firmaet i bransjen, sier Rålm i en melding.

Spesialkompetanse
Rålm har de siste 7 årene arbeidet med miljø, matpolitikk og forbrukerspørsmål. Han er utdannet cand. agric ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB).

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Få personer i Norge har så detaljert kunnskap om markedet for økologiske varer og etisk handel som Per Christian Rålm. Etterspørselen etter slik kunnskap øker, og med ansettelsen av Rålm vil vi kunne tilby markedets beste rådgivning på området, sier Stein Jacob Frisch, daglig leder i Geelmuyden.Kiese.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag