NA24.no

Oktan til Kreativt Forum

(Skjermdump oktan.no)
Rolf Stokke melder sin nye arbeidsplass inn i bransjeforeningen.

Oktangruppen blir nytt medlem i Kreativ Forum. Eieren MediaBergen har fra før Orangeriet, Cox og Saatchi&Saatchi som medlemmer.

– Det er viktig for oss å få flere byråer utenfor Osloregionen som medlemmer, sier daglig leder i Kreativt Forum Sol M Olving i en pressemelding.

Oktan er den største riksdekkende reklamebyråkjeden i Norge med 10 kontorer rundt om i landet. De arbeider innenfor disiplinene massekommunikasjon, digital kommunikasjon, varehandels- og xpresskommunikasjon.

– Vi har lenge tenkt på å melde byråene inn, og via Saatchi og Cox har vi sett verdien av foreningens arbeid, så vi besluttet å ta steget fullt ut, sier administrerende direktør Ove Grønnevik i MediaBergen konsern.

For å bli medlem, stilles det blant annet krav til godkjent kompetanse innenfor kommunikasjonsrådgivning, markedsrett og medierådgivning. Byrået tiltrer samtidig Kreativt Forums Vær Varsom Plakat som er et etisk regelverk for utforming av reklame.

Administrerende direktør Rolf Stokke i Oktangruppen sier det er viktig å være en del av det kreative fellesskapet som bransjeforeningen tilbyr.

– Vi får tilgang til kunnskap og kompetanseheving i regi av foreningen. Samtidig som det er viktig å støtte oppunder det arbeid Kreativt Forum gjør vil Oktangruppen også tilføre foreningen verdi, sier Stokke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere