*Nettavisen* Økonomi.

Ola Hanø slutter i INMA

- Jeg har ingen planer og har ikke fått noen tilbud om jobb, sier Ola Hanø til NA24 Propaganda. Foto: INMA

- Nå skal jeg ikke gjøre noe, sier Hanø.

10.08.12 14:02

Etter fire år som ansvarlig for alle INMAs kurs og konferanseaktiviteter, slutter Ola Hanø som daglig leder i INMA Event AS.

Gjennom de siste fire årene har han vært med å utvikle og etablert flere av Norges og Nordens største arrangementer og møteplasser for alle som jobber med digital markedsføring, kommunikasjon, kreativitet, innovasjon og ledelse. Blant de mange arrangementene er Gulltaggen, SEM Konferansen, 8 Minutes og I Love Banners de absolutt største arrangementene som har samlet alt fra 200 – 1900 deltakere.

- Hva skal du gjøre nå?

- Jeg har ingen planer og har ikke fått noen tilbud om jobb, sier Hanø til NA24 Propaganda.

- Så du tar ferie?

- Ja, jeg tar rett og slett litt ferie, sier han.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Hentet internasjonale storheter
- Hanø har de siste fire årene bidratt til å hente inn internasjonale storheter som Sir Tim Berners Lee, Sir Richard Branson, Guy Kawasaki, Chris Andersen, Clay Shirky, Alex Bogusky, Kevin Kelly, Gary Vaynerchuck, Mari Smith og ikke minst vår egen statsminister Jens Stoltenberg som kom på Gulltaggen i 2009, sier styreleder Per Håkon Fasting

- Jeg vil rette en spesiell takk til alle samarbeidspartnerne og alle medlemmene i INMA som har gjort det mulig å etablere alle arrangementene i INMA de siste årene. Møteplassene har blitt sterke merkevarer, og det vil derfor være lett å videreføre og utvikle disse møteplassene videre, sier Ola Hanø som ønsker INMA og spesielt Gulltaggen alt godt videre.

- Uhorvelig gøy
Styret takker Ola for innsatsen og vil i den nærmeste tiden lete etter en erstatter som kan videreføre arbeidet i INMA.

- Hvordan har det vært å lede INMA?

- Det å lede INMA har vært uhorvelig gøy, sier han til NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.