NA24.no

Foto: Sjur Kvamme (Nettavisen)

Opptur for Terje Håkonsen

Sist oppdatert:
Men snøbrettkjørerens The Arctic Challenge skal tjene mer.

Snøbrettselskapet til Håkonsen dro inn nesten 25 prosent mer enn budsjettert i fjor, men leverte et svakt resultat.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Det viser 2007/2008-regnskapet, som ble gjort opp med et lite overskudd på vel 60.000 kroner. I forhold til The Arctic Challenge (TAC) sitt siste fulle regnskapsår i 2006, var omsetningsveksten i fjor på hele 86,7 prosent, påpeker styret i årsberetningen.

For regnskapsåret som endte 30. juni i fjor omsatte The Arctic Challenge for 11,2 millioner kroner.

- I disse krisetider har selskapet ingen forventning til ytterligere omsetningsøkning, men derimot til en markant resultatforbedring, skriver styret.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Ekstraordinære juridiske kostnader og uforutsette hendelser under fjorårets arrangement trakk ned resultatet. TAC anket nylig bildestriden selskapet er i med Tromsø 2018 AS til Høyesterett.

Les også: Terje Håkonsen anker

34-årige Terje Håkonsen eier 98,8 prosent av TAC gjennom et heleid selskap, og TAC skylder snøbrettkjøreren nesten 6,9 millioner etter mange år med tap. Snøbrettshowet har 8,1 millioner i negativ egenkapital, og har gått med underskudd i seks av de ni innsendte årsregnskapene.

- Det er gjennomført et betydelig kostnadsbesparingsprogram i forbindelse med finanskrisen. I tillegg ble det signert to langsiktige avtaler før krisen inntraff, som gir en trygghet i vanskelige tider, skriver styret.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere