NA24.no

Outsourcing av lønn og regnskap

Penger å spare på å sette bort arbeid. Se video.

Propaganda24 gir deg en Web-TV serie kalt «Strategisk HR: Økonomistyring og endringsledelse» i samarbeid med blant andre HR Norge, Mediaplanet og diverse bedrifter fra næringslivet.

Den nyeste videoen dreier seg om outsourcing av lønn og regnskap.

Å betale riktig lønn til riktig tid er selvfølgelig viktig for en hver bedrift. Men for de aller fleste bedrifter er dette ikke en del av kjernevirksomheten. Av Norges 370 000 aktive bedrifter, så velger 80 prosent å legge ut administrative oppgaver som lønn og regnskap til en outsourcingspartner.

- I vår vurdering fant vi at vi kunne oppnå en vesentlig kostnadseffektivisering ved å velge outsourcing av regnskapet. Vi har mulighet til å konsentrere oss på kjernevirksomheten i stedet, sier Erik Gulbrandsen, Administrerende direktør i Uni Rand AS.

I denne videoen gir blant andre Sandra Riise, Administrerende direktør i Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening, nyttige tips og råd til hvorfor det kan være lurt og benytte seg av en outsourcingspartner.

I toppen ser du vidoen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere