*Nettavisen* Økonomi.

Overtegnet i Budstikka

Asker og Bærums Budstikke la ut fire prosent av aksjene for salg, og fikk en overtegning på en million aksjer.

I forbindelse med spredningssalget av 430.000 aksjer, ble det tegnet vel 1.4 millioner aksjer. I alt var det 727 personer og selskaper som tegnet aksjer - av disse var det 283 nye eiere.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

De aller fleste som ønsket aksjer er bosatt eller driver virksomhet i Asker og Bærum.

Vil ha lokalt eierskap
Styreleder Kaare Frydenberg er tilfreds med resultatet.

– Vi mener at spredt, lokalt eierskap er viktig for mediehuset. Derfor er også resultatet av spredningssalget svært gledelig. Det forteller oss at eksisterende eiere og ansatte har tro på selskapet, og at det er mange i Asker og Bærum som ønsket å eie en bit av sitt eget mediehus, sier Frydenberg i en pressemelding.

Kun markedsført i Budstikka
Spredningssalget er et resultat av at styret i Asker og Bærums Budstikke ASA tidligere i år kjøpte tilbake Schibsteds 10 prosent eierandel i selskapet. Seks prosent ble etter generalforsamlingsvedtak avskrevet, mens de resterende fire prosentene - 430.000 aksjer - ble besluttet lagt ut for salg.

- Vi er stolte og glade over resultatet. Det sier mye om selskapets sterke posisjon i Asker og Bærum. Salget er kun markedsført gjennom egne kanaler. Og det viste seg å holde - med betydelige marginer, sier adm. direktør/ansvarlig redaktør Andreas Gjølme.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag