Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Plan Norge henter talerør

Jørn Johansen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i fadderorganisasjonen Plan Norge.
Jørn Johansen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i fadderorganisasjonen Plan Norge. Foto: Plan Norge
Sist oppdatert:
Jørn Johansen blir kommunikasjonssjef.

Jørn Johansen (47) fra Moss er ansatt som ny kommunikasjonssjef i fadderorganisasjonen Plan Norge. Den tidligere programredaktøren i P4 gleder seg til å skape enda mer oppmerksomhet omkring Plans arbeid og barns rettigheter.

Jørn Johansen har lang fartstid fra mediebransjen, sist som sjef for programlederne i P4 og har ellers blant annet vært radiosjef i Orkla Media, redaktør i Østlandets Blad, reporter, programleder og vaktsjef i NRK og daglig leder i Radio Tango.

- Jeg er glad for at Plan har fått med Jørn Johansen på laget. Med hans kompetanse og allsidige erfaring, blir vi nå et team som skal inspirere enda flere til å engasjere seg for barn i de 50 landene der Plan driver utvikling, sier generalsekretær i Plan Norge, Helen Bjørnøy i en melding.

Når Jørn Johansen nå tiltrer stillingen som kommunikasjonssjef i Plan Norge etter Jon Martin Førland, har han et overordnet mål om å bidra til å engasjere flest mulig i barns situasjon i fattige deler av verden.

- Jeg gleder meg til en så meningsfull og krevende oppgave. I kommunikasjonen med nåværende og potensielle faddere, media, myndigheter og andre målgrupper vil jeg legge vekt på at Plan Norge skal være innovativ, bruke sosiale medier enda mer og få frem det sterke engasjementet fra Plan-fadderne i Norge og nå nye faddere, sier Johansen i meldingen.

Kommunikasjonssjefen skal lede en avdeling på seks personer med ansvar blant annet for Plan Norges pressearbeid, engasjerende kommunikasjon i sosiale medier, arbeid med skole og ungdom og faddermagasinet Planposten.

Allerede i neste uke reiser Johansen til Rwanda i forbindelse med Plan Norges Artistgalla på TV 2 17. mars.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!