*Nettavisen* Økonomi.

Politikertopp tar en «Pølse-Hanssen»

Foto: Roald, Berit (Scanpix)

Tidligere sentral senterpartipolitiker og leder i Senterungdommen ansettes som rådgiver.

26.05.10 11:23

First House ansetter Erlend Fuglum, tidligere sentral senterpartipolitiker og leder i Senterungdommen som rådgiver i selskapet.

- Vi er veldig glade for å få Erlend Fuglum med på laget. Fuglum har med sin erfaring fra norsk politikk svært god forståelse for politiske prosesser. Med Fuglum på plass utvider vi også kapasiteten vår, skriver daglig leder Per Høiby i en melding

- First House har bygd opp et unikt kompetansemiljø i norsk sammenheng. Jeg gleder meg til å få bidra inn i dette miljøet med mine kunnskaper om politikk og kommunikasjon. Etter drøye seks år med ulike oppgaver sentralt i Senterpartiet blir det naturlig nok litt vemodig å ta en pause fra partiarbeidet. Jeg tror imidlertid det er sunt, særlig for oss som er aktive politikere, at man skaffer seg nye erfaringer og perspektiver. I denne sammenheng opplever jeg at First House kan tilby noe som er helt særegent, skriver Erlend Fuglum.

Erlend Fuglum kommer fra Grong i Nord-Trøndelag, nå bosatt i Oslo. Fuglum var leder for Senterungdommen 2004-2007, og medlem av Senterpartiets sentralstyre i samme periode.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.