NA24.no

Populær Paris-prat

Sist oppdatert:
Paris Hiltons første opptreden som fri kvinne ble sett av millioner. Men noen ville også sette fyr på Paris. Se video.

Etter at Paris Hilton slapp fri fra fengsel for fyllekjøring flommet det over med nyheter i media. Men den største oppmerksomheten fikk CNNs gamle ringrev Larry King ettersom det var på hans show at hun holdt det første intervjuet.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Selv om kanskje ikke Kings program ville vært Paris personlige førstevalg, med tanke på program, var det hele 3,2 millioner seere som fulgt med at hun lettet hjertet sitt i en time hos han. Og med det ble Larry King igjen sendt til toppen over de mest sette programmene for en kveld, ifølge Reuters.

Beste på flere år
Dermed slo King Fox News «Hannity & Colmes», som nesten alltid vinner på kvelden, og den tradisjonelle kabel-tv-vinneren «The O'Reilly Factor», som har et snitt på 2,6 millioner seere.

Paris inntreden i Kings verden gjorde at han fikk de beste seertallene siden 21. september 2005, da 4,9 millioner seere skrudde på for å se kioskveltende nyheter som inkluderte blant annet en nødlanding av et fly i Los Angeles og orkanen Ritas herjinger.

Ba om unnskyldning
Men selv om alle kanalene kastet seg over nyheten rundt Paris løslatelse var det noen som også nektet å vise det. Mika Brzezinski hos MSNBC ønsket å sette fyr på hele saken med Paris Hilton.

- Jeg vil be om unnskyldning for vår toppsak. Den var ikke mitt valg, sier nyhetsankeret til TV-seerne på starten av nyhetssendingen på MSNBC.

Videoen kan du se her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere