NA24.no

PR-gudfar fikk hedersprisen

Foto: Bård Gudim
Sist oppdatert:
Hans Geelmuyden ble tildelt pr-bransjens hederspris i Gullkorn.

– Geelmuyden er både bransjens nestor og «enfant terrible». Han er stadig omstridt, men samtidig den som har tatt støyten og aldri vært redd for å gå i front, sa juryleder Jonette Øyen da Geelmuyden. Kiese-gründer Hans Geelmuyden ble klappet opp på scenen i Den Gamle Logen.

– Av sine egne man skal ha det
En tydelig takknemlig Geelmuyden satt pris på bransjens hyllest.

– Det er av sine egne man skal ha det og i dag er det av mine egne jeg har fått, sa Geelmuyden til de oppmøtte på pr-prisutdelingen Gullkorn.

Han fikk ros for å ha gitt bransjen et ansikt utad og for å ha utviklet og inspirert nye rådgivere.

– Visste ikke at Bjarne Håkon leste Kommunikasjon
– I et intervju med bladet Kommunikasjon i august i år sa jeg at det kunne være fint om også noen andre fra pr-bransjen kunne ta litt oppmerksomhet. Ikke visste jeg at Bjarne Håkon Hanssen leste bladet Kommunikasjon, i hvert fall ikke så godt, sa Geelmuyden som også kalte kona Margrethe og Geelmuyden-Kieses daglige leder Stein Jacob Frisch opp på scenen.

– Uansett hvor hard kritikken fra resten av dere i bransjen måtte være, skal dere vite at kritikken fra Margrethe er mye hardere, sa han.

Geelmuyden. Kiese ble startet i 1989 av Geelmuyden og Jo Kiese og har gjennom de siste 20 årene vært norsk pr-bransjes kanskje mest synlige byrå. I løpet av disse årene har blant annet profilerte pr-arbeidere som Morten Woldsdal, Rune Brynhildsen, Rune Mørch Wergeland, Cecilie Ditlev-Simonsen, Rune Gerhardsen og Per Olav Skogseth arbeidet i byrået.

– Tusen takk til juryen som har gjort et slikt forunderlig valg, avsluttet Geelmuyden sin takketale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere