NA24.no

Presseklipper bruker NTB

Foto: Montasje
Nyhetsovervåkerne i Cision inngår samarbeidsavtale med konkurrent.

Cision har inngått samarbeid med Norsk Telegrambyrå om distribusjon av pressemeldinger. Avtalen medfører at kunder som benytter seg av distribusjonsverktøy nå får mulighet til å nå enda bredere ut med sin informasjon via NTB, skriver de to i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Samarbeidet mellom NTB og Cision vil være til glede både for dem som ønsker å nå ut med viktig informasjon og for journalistene som bruker NTB til å holde seg orientert i nyhetsflommen, sier utviklingsdirektør Helen Vogt i NTB.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Vi har det siste året hatt et samarbeid med NTB sammen med Oslo Børs. Det at vi nå utvider tilbudet til at alle våre kunder kan benytte NTB som distribusjonskanal gjør Cision til den mest komplette distributøren i Norge med den bredeste spredningen, hevder Anders Gustavsson, salgsdirektør i Cision Norge.

NTB eier litt over 15 prosent i selskapet Innholdsutvikling som igjen eier 89,9 prosent av nyhetsovervåkeren og konkurrenten til Cision, InterMedium.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere