NA24.no

Prince-konsert utsolgt

AVLYST?: Konserten med Prince ble utsolgt på rekordtid. Men nå er det usikkert om det blir konsert eller ikke.
AVLYST?: Konserten med Prince ble utsolgt på rekordtid. Men nå er det usikkert om det blir konsert eller ikke. Foto: AFP PHOTO/STR
Sist oppdatert:
Nå settes en ny konsert opp dagen etter.

Atomic Soul kan i dag meddele den hyggelige nyheten at Prince-konserten i Oslo Spektrum lørdag 23. juli er utsolgt, og at vi derfor setter opp en ekstrakonsert for å dempe Prince-tørsten hos den musikkelskende delen av befolkningen. Den nye konserten blir på samme sted, altså Oslo Spektrum, dagen etter, altså 24. juli,melder Atomic Soul.

- Dette er jo helt vilt. At verdens største stjerne solgte ut så fort, tok til og med oss på sengen, sier en oppildnet arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Det er ikke ofte slikt skjer, og dette er den raskest selgende konserten i Atomic Souls historie. At Prince vil gjøre en ny konsert på rappen, sier noe om hvor spilleglad han er. Enkelte byer på turnéen hans har opplevd at Prince jammer på en intim klubb til kl. 5 om morgenen. At Prince elsker det han holder på med er hevet over enhver tvil,står det i meldingen.

- Dette beviser at oslofolk har god smak, men det visste jeg jo egentlig fra før av, forteller en glad Peer Osmundsvaag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere