*Nettavisen* Økonomi.

Pris for kvinnelig, norsk toppsjef

Gunvor Ulstein tok i mot Seatrade Awards i London.

Tidligere denne uka var konsernsjef i Ulstein Group, Gunvor Ulstein, i London for å ta i mot Seatrade Awards sin spesialpris for unge framtredene ledere. Hun fikk prisen for sine måloppnåelser gjennom de siste årene og for å stå fram som en rollemodell for unge som vurderer en karriere i maritim næring.

Prisen ble overrakt av HKH prinsesse Anne av Storbritannia. I sin takketale sa Gunvor Ulstein at dette er en pris som hun deler med alle medarbeidere i Ulstein og sin familie. Videre sa hun i sitt innlegg at marine operasjoner er stadig mer komplekse og internasjonale.

-Kravene til effektivitet, sikkerhet og miljøhensyn er alltid strengt. Framtidig suksess vil avhenge av at vi kommer med nye ideer og måter å gjøre ting på. Gjennom å kombinere ferdigheter, kunnskap og kreativitet skal vi skape nye konsepter, løsninger og produkter i samspil med aktører i bransjen. Gjennom hardt arbeid og med skaperglede skal vi skape morgendagens løsninger for bærekraftige marine operasjoner, skriver hun i en melding.

Gunvor Ulstein har tidligere mottatt priser: I 2006 ble hun utnevnt til Årets forretningskvinne og fikk Veuve Clicquot-prisen. I 2008 ble hun utnemnd til årets Shippingnavn av WISTA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.