Gå til sidens hovedinnhold

Radiomann til TV3

Martin Mølmen erstatter Bjarte Øgrey i TV3/Viasat 4

Martin Mølmen (34) erstatter Bjarte Øgrey i stillingen som Sales Strategy Manager i TV3/Viasat 4. Øgrey takket nylig ja til en stilling i OMG.

Mølmen vil få ansvaret for utvikling og implementering av kanalenes salgsstrategi, varelager og prissetting. Han vil dermed være en sentral person i forhandlingene kanalene skal i gang med i løpet av høsten.

Martin Mølmen kommer fra stillingen som analysesjef i P4, hvor han har jobbet de siste fem årene. Han har tidligere jobbet i TNS Gallup som prosjektleder i medieavdelingen, og han har også vært ansvarlig for annonsesamkjøringen til lokal-tv-selskapene i Norge. Martin har vært sentral i utviklingen og innføringen av PPM (radiovaluta) i Norge, og han er godt kjent med det norske mediemarkedet.

Om å ta steget fra radio til tv sier Mølmen at han ser veldig fram til å ta fatt på jobben, og at han gleder seg til å jobbe med TV3 og Viasat 4:

- Jeg har veldig lyst til å bidra til utviklingen av TV3 og Viasat 4, og er sikker på at det kommer til å bli både lærerikt og spennende, sier han i en melding.

- Jeg er utrolig godt fornøyd med å få med Martin på laget. Han vil tilføre oss betydelig kunnskap med sin bakgrunn i analyse og systemutvikling. Han og jeg har mange like synspunkter på hva vi bør gjøre i tiden framover, og jeg er sikker på at hans kvaliteter vil styrke oss på mange områder. Han er lett å like, akkurat som oss, så det det er all grunn til å glede seg, sier salgsdirektør Eivind Ruud Johnsen i TV3/Viasat 4 i meldingen

Martin tiltrer stillingen 1. oktober.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken