NA24.no

Rakkenes går til Posten

Posten har fått ny pressesjef.

Kjell S. Rakkenes er ansatt som ny pressesjef i Posten.

Rakkenes kommer fra informasjons- og PR-byrået JKL hvor han har arbeidet siden 2000 og vært administrerende direktør de siste tre årene. Rakkenes har blant annet gjennomført en snuoperasjon for å få bedret bunnlinjen i selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

- Det har vært utrolig lærerikt. De tre siste årene har jeg lært mer enn i alle mine yrkesaktive år før det til sammen, sier Rakkenes til NA24 Propaganda.

Det er en begynnende tyngende alder som har fått Rakkenes til å velge seg en annen arena å jobbe i.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Jeg er 37 år og er kanskje ikke gammel ennå, men jeg begynner å bli voksen og da må man gjøre slike valg. Jeg går fra nordens sterkeste kommunikasjonsmiljø og vært så heldig at jeg har fått bidra til utviklingen av selskapet. Men alt har en ende og for meg var den tiden helt opplagt nå, poengterer Rakkenes.

Nå ser Rakkenes frem til å få fokusere på ett område som kommunikasjonsrådgiver.

- Jeg har jobbet i 10 år kommunikasjonsbransjen, hvorav de sju siste årene i JKL, og jeg følte at nå er tiden inne for å prøve meg i en større organisasjon. Jeg hadde lyst til å komme meg ut av bransjen og jobbe med kommunikasjon i en større virksomhet med én kommunikasjonsstrategi og en målsetning. Det gleder jeg meg spesielt til, forteller Rakkenes entuiastisk.

I tillegg til sju års erfaring fra JKL, har Rakkenes jobbet tre år i Geelmuyden.Kiese hvor han blant annet etablerte Danmarkskontor i København. Rakkenes har også erfaring som journalist fra Computerworld, Finansavisen og Dagens Næringsliv. Han har utdannelse fra BI.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere