NA24.no

Rappet Ravi fra TV 2

Sist oppdatert:
TV 2-flaggskip i strupen på Fredrik Skavlans «Først & sist».

Ravi, eller Ivar Chr. Johansen som han egentlig heter, er i disse dager aktuell med NRK-programmet «Landeplage». Han skulle egentlig vært gjest på TV 2s «Senkveld», men dukket også opp i «Først og Sist».

NA24 - din næringslivsavis

Først sent torsdag kveld fikk produsenten av «Senkveld» vite at deres Ravi-intervjuet slett ikke var så ekslusivt som de hadde trodd.

– «Senkveld» sendes etter «Først og Sist», og vi hadde ikke noe annet valg enn å ta Ravi av programmet. Det er helt umulig for oss å sende et intervju med samme artist som på «Først og Sist», i hvert fall når temaet også er helt identisk, sier daglig leder Trond Kvernstrøm i Monster AS til Dagsavisen.

Risikerer en kvart million
For å redde sendingen måtte «Senkveld» gå i studio på nytt. Dagsavisen får opplyst at det ekstraordinære opptaket kostet et sted mellom 150.000 og 200.000 kroner. TV 2 og Monster AS krever nå at NRK tar regningen og statskanalen kan trolig vente seg et krav om å betale opp mot 250.000 kroner, tort og svie inkludert.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Avviser kravet
Fungerende markeds- og kommunikasjonssjef i NRK, Eva Berg sier hun ikke kjenner til at NRK har gjort en avtale med «Senkveld» om et eksklusivt intervju med Ravi.

– Det ville jo vært helt ulogisk. Det er soleklart at NRK har førsteretten til å promotere sine egne programmer. Å betale for Monsters kostnader er ikke en aktuell problemstilling. I så fall må Monster ta dette opp med oss, skriftlig eller på annen måte, sier Berg til Dagsavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere