NA24.no

Rasch til kommunikasjon

Tidligere informasjonssjef ved Slottet Wenche Rasch begynner hos Burson-Marsteller.

- Jeg gleder meg til å begynne i Burson-Marsteller – og håper å bli en aktiv bidragsyter i et spennende og meget kompetent team. Jeg har hatt mange spennende år som informasjonssjef i regjeringskvartalet, der jeg har hatt glede av å samarbeide med statsråder i skiftende regjeringer. I tillegg har jeg gjennom min tid på Slottet og mens jeg bodde i Afrika reist mye og fått erfare hvor sammensatt de utfordringer verden står overfor er, sier Rasch i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Rasch har vært informasjonssjef i Arbeids- og inkluderingsdepartementet i snart tre år. Før dette var hun informasjonssjef ved Det kongelige Hoff i fem år. Hun har også arbeidet åtte år i ulike informasjonsstillinger i sosial og helsedepartementet, samt hatt prosjektarbeid i Afrika.

- Vi er stolte over at en av landets mest erfarne informasjonssjefer ønsker å slutte seg til oss. Wenche Rasch har en meget spennende faglig bakgrunn – og en personlighet som vårt allsidige miljø ønsker velkommen. Dette er rett og slett enda en fjær i hatten, sier adm. direktør Rune Mørck Wergeland i Burson-Marsteller Oslo.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere