NA24.no

Ravi skal løfte TV3

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Artisten har skrevet toårskontrakt med kanalen.

Programlederen og artisten Ivar Christian «Ravi» Johansen har skrevet under en toårskontrakt med TV3.

– Dette er en fantastisk signering for oss, og vi gleder oss stort til å få «Ravi» inn i TV3-familien. Vi har store og spennende planer for ham i TV3, sier programdirektør Åse Bendiksen i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Ivar Christian «Ravi» Johansen er tidligere kjent fra TV 2, der han har vært programleder for «X Factor» (2010) og «Idol» (2011) sammen med Guri Solberg. Han har også vært programleder for seersuksessen «Landeplage» på NRK1, samt ledet «Spellemannprisen» på TV 2 i 2010 og 2011 sammen med Solveig Kloppen.

– Signeringen av «Ravi» er en del av en større strategi om å få sterke og folkekjære programledere inn som våre profiler. «Ravi» er første ledd i denne strategien, og vi har store og spennende planer for ham i TV3, sier programdirektør Åse Bendiksen i TV3 i pressemeldingen.

Ivar Christian «Ravi» Johansen gleder seg til å begynne i TV3.

– Jeg har fått presentert flere meget spennende prosjekter av TV3, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. TV3 har mange gode planer for de kommende tv-sesongene, og jeg ser frem til å være en del av det, sier Ivar Christian «Ravi» Johansen, og fortsetter i meldingen:

– TV3-ledelsen og jeg ser ut til å tenke veldig likt når det gjelder programmer og profil, og det er jo et veldig godt tegn. Da vet jeg at jeg er på riktig sted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere