*Nettavisen* Økonomi.

Redaktører til salgs

Norsk Redaktørforening har lagt ut de 50 «hotteste» kandidatene til lederjobber på sine nettsider.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Redaktørforeningen tilbyr 50 potensielle kandidater til lederjobber på nettsidene sine. Flere av de 50 innser at det kan forstås slik at de er på vei bort fra sine nåværende jobber, skriver Dagens Næringsliv.

En av dem er påtroppende redaktør i Kvinner og Klær, Gjyri Helén Werp. - Jeg har ikke noe imot å stå oppført med andre kvinnelige medieledere, men Redaktørforeningen bør være mer forsiktig med hvordan de profilerer databasen. Jeg vil ikke at min arbeidsgiver skal være i tvil om hvor de har meg, sier Werp til DN.

Den såkalte redaksjonslederbasen inneholder cv for flere profilerte journalister og redaktører i norske medier, deriblant A-magasinets redaktør Kjersti Løken Stavrum, forlagsredaktør Ellen Arnstad og Dagblad-journalist Martine Aurdal. Hun er tidligere journalist i lokalavisen Akersposten Ullern Avis og tidligere redaktør i Ny Tid.

Men også foreningens generalsekretær Nils E. Øy og foreningens nestleder Arne Jensen står på lista. - Står man på lista, betyr det ikke at man er fryktelig misfornøyd med jobben. Men vi er alle på vandring mellom ulike jobber, sier Arne Jensen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.