NA24.no

Foto: Bjørgli&Bergersen (TV 2)

Redaktør til reklamen

Sist oppdatert:
Asbjørn Slettemark debuterer med manus til OneCall-film.

Asbjørn Slettemark er kanskje mest kjent som en av dommerne i TV 2s idolsendinger.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Han er til daglig redaktør for bransjebladet FaroJournalen som dekker musikk-, film- og spillbransjen.

Nå går han inn også i reklamebyrået NeoLab som frilans tekstforfatter og rådgiver. Slettemark skal jobbe prosjektbasert og får et spesielt ansvar som rådgiver innen ungdomskultur i NeoLab, som er en del av Bergens-nettverket PixelPark. PixelPark-nettverket i Bergen består av NeoLab, Bug, Turbo Tape Games og MobyC.

- Jeg har jobbet som journalist i 16 år og har lyst til å også jobbe med tekst og kommunikasjon fra et annet ståsted. Jeg har vært innom radio, tv, magasin og fagstoff og jeg liker å prøve meg på nye ting. Etter å ha jobbet lenge med tv og radio, har jeg god teft for å formidle ting effektivt og tydelig. Nå er jeg allerede i gang med mitt første manus til en reklamefilm for OneCall, forteller Asbjørn Slettemark.

OneCall har tidligere brukt blant andre skuespiller Sven Nordin og astrofysiker Knut Jørgen Røed til å fronte selskapet i reklamefilmer.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere