Gå til sidens hovedinnhold

Reddit-sjefen: - Vi vet alle dine mørke hemmeligheter, vi vet alt

Reddit avslører hvordan de vil kartlegge brukerne for å tjene penger.

Under et intervju med Boris Veldhuijzen van Zanten, grunnleggeren av nettstedet TheNextWeb.com, fortalte administrerende direktør for nettforumet Reddit hvordan de skal øke verdien på sine sidevisninger.

Reddit-sjef Steve Huffman forklarte at han Reddit vil bli bedre enn Facebook til å finne målgruppen for annonsene fordi Reddit vil kartlegge sine brukere mer enn det Facebook gjør.

- Vi kjenner alle dine interesser. Ikke bare de interessene du ønsker å gjøre offentlig gjennom Facebook - vi kjenner alle dine mørke hemmeligheter, vi vet alt, sa Huffman.

Van Zanten tok svaret først som en spøk, men da videoen av intervjuet ble postet på Reddit, så ikke brukerne det hele som bare humor. De over 4800 kommentarene til videoen viste akkurat det.

Spøk eller alvor? Se videoen og si din mening lenger nede i saken.

- Hva f... skjedde? Hvorfor fikk jeg akkurat følelsen av at det er en ond side til Reddit etter å sett denne fyren som prøver å være morsom. Hvorfor sa han det? spurte en, skriver infowars.

- Hva er denne besettelsen med å kartlegge folk? Det virker som om alle selskaper gjør det. Egentlig er det ganske ekkelt, og det minner meg om noe du ser i en science fiction film, kommenterte en annen.

Nedenfor kan du se videoen, og finne ut om du vil le eller skjelve av kommentaren.

MERK: Spol 8 minutter og 20 sekunder ut i intervjuet for å høre kommentaren.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken