NA24.no

Repriserekord for Hellstrøm

Foto: TV3
Kjendiskokken gjør rent bord på TV3.

Torsdag hadde «Hellstrøm rydder opp - hjemme» sesongpremie på TV3. Søndag gikk programmet i reprise og seertallene knuste alle rekorder.

Programmet hadde 179.000 seere. Det er det høyeste tallet TV3 har hatt på en reprisesending noensinne.

Kokkelering engasjerer

- Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Line Vee Hanum, pressesjef i TV3, til Nettavisen.

Hun forteller at kanalen er svært fornøyde med engasjementet de opplever rundt programmet. På sosiale medier skaper programmet storm.

- Vi kjenner på følelsen av å lage et program seerne mener er viktig. Hellstrøms reise fra gourmet-restaurantkjøkken til vanlige folks kjøkkenbenker gir ikke bare god underholdning, men er også en vekker som gir innsikt i matglede og ernæringsfilosofi, fortsetter hun.

I rute

Pressesjefen forteller at seertallene for sesongpremieren av programmet også var veldig hyggelige.

Programmet hadde 212.000 seere. Med det har programmet på få dager hatt nærmere 400.000 seere totalt.

- Vi kan konstatere at «Hellstrøm rydder opp – hjemme» leverer i henhold til planen vi har for 2014 og «helpertainment»-konseptene våre, sier TV3-pressesjefen.

Eyvind Hellstrøm er en prisbelønt kokk, i første rekke kjent fra restauranten Bagatelle som han etablerte og drev i Oslo fra 1982 til 2009. Siden 2000 har han blitt rikskjendis etter flere bokutgivelser og TV-opptredener. «Hellstrøm rydder opp - hjemme» er nå på sin tredje sesong på TV3.

Hva synes du om TV3-programmet? Si din mening i kommentarfeltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere