NA24.no

Resepsjonist på søketoppen

Sist oppdatert:
Dette var det nordmenn vil vite mest om i forrige uke.

Det var NRK-profilen Steinar Sagen som havnet på toppen for nordmenns søkevaner i forrige. Ingen andre nordmenn var så ettersøkt som programlederen i NRK P3s «Radioresepsjonen».

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Men Sagen må seg slått av en svenske. Astrid Lindgren topper listen over den personen som nordmenn tastet flittigst inn i søkefeltet til Kvasir.

Den tredje personen på listen, ser man bort ifra Donald Duck, er Alexander Rybak. Han faller fra en 15. plass til en 22. plass på listen om også inneholder søkeord utenom rene personnavn.

En annen artist som også gjør det sterkt på topp 50-listen er Miley Cyrus, kanskje bedre kjent hos kidsa som Hannah Montana - og blant de voksne datteren til «Achy-Breaky-Heart»-Billy Ray Cyrus.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

På Kvasirs trendliste - over søk som har hatt størst prosentvis vekst - er det tydeligvis at en og annen i Norge har sivilstatus som «singel». Donald Duck og festivalsommer tar henholdsvis annen- og tredjeplassen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere