NA24.no

Richard Gere blir KappAhl-ansikt

Sist oppdatert:
Richard Gere følger i Goldie Hawn og Dustin Hoffmans fotspor.

KappAhl har det siste året satset på kjendiser i reklamefilmene. Først ut var Dustin Hoffman deretter en pizzaspisende Goldie Hawn, og nå er det Richard Geres tur.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Slagordet er enkelt: «You look great» og stjernene i filmene kjente. Richard Gere har takket ja til å være frontfigur for KappAhls neste reklamefilm.

Filmstjernen skal donere sine inntekter fra reklamefilmen til veldedighet, der iblant til et helseprosjekt i den tredje verden.

For KappAhl er dette gledelig nyheter for Gere har vært på toppen av ønskelisten hele tiden.

- Timingen var riktig. Richard Gere er en superstjerne med utrolig sterk karisma. Når han sier at du ser bra ut i filmen til den kvinnelige hovedrolleinnehaveren er jeg sikker på at alle kvinner der ute vil se på det som et kjempekompliment, sier markedssjef i KappAhl, Cathrine Simonsson.

Richard Gere er ikke den som oftest stiller opp i reklamefilmer.

- Jeg har bare gjort noen få reklamefilmer, og jeg vurderer skikkelig hvilke selskap jeg skal jobbe for før jeg aksepterer noe. Å jobbe for KappAhl er viktig og verdifullt og det vil komme mange fattige mennesker til gode. Gjennom The Gere Foundation ønsker jeg å investere penger i forskjellige prosjekter, som helseforsikring i den tredje verden. Derfor vil jeg donere hele min inntekt fra reklamefilmene til dette, sier Gere.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere