NA24.no

Hopplandslagets Johan Remen Evensen ønsker administrende direktør Christian Birkeland i RiksTV velkommen som sponsor for de norske hopperne. RiksTVs avtale med Hoppforbundet er toårig og har en verdi på ca 6 millioner kroner.
Hopplandslagets Johan Remen Evensen ønsker administrende direktør Christian Birkeland i RiksTV velkommen som sponsor for de norske hopperne. RiksTVs avtale med Hoppforbundet er toårig og har en verdi på ca 6 millioner kroner. Foto: RikstTv

RiksTV hopper med VG

Sist oppdatert:
Hopplandslaget har fått ny hovedsponsor.

Det er VG som har vært hovedsponsor for landslaget i mange år. Nå blir de sponsorer sammen med TV-distributøren RiksTV som inngår sponsoravtale med det norske hopplandslaget. Avtalen har en verdi på rundt seks millioner over to år.

- Det har skjedd både mye og lite med VG og de er fortsatt en av våre sponsorer. Vi har et tett samarbeid med VG. De vil fortsatt ha logoen sin på luer og hjelmer. RiksTV går inn som en medsponsor, sier sportssjef Clas Brede Bråthen hos Norges Skiforbund Hopp.

- Det er spesielt hyggelig å komme i enighet der begge parter ser mulighetene. Nå er vi litt nærmere ambisjonene til å bli være verdens beste hoppnasjon, sier Bråthen til NA24 Propaganda. .

- Vi er veldig glade for å ha fått til denne avtalen med Skiforbundet. Sammen skal vi utvikle oss – og skape enda bedre resultater, sier administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV i en melding.

Skal spille på lag
RiksTV er Norges nest største TV-distributør og eneren på fritidsmarkedet. Nå trår RiksTV til sammen med de norske hopperne. Anders Bardal, Bjørn Einar Romøren, Tom Hilde og de andre topphopperne her til lands skal spille på lag med nettopp RiksTV.

- Vi ønsker å bidra til å styrke, samt dele, store idrettsprestasjoner med det norske folk. Ja, vi vil skape fjernsynsglede. Med sponsing av hopperne, blir vi en del av en stolt idrettshistorie, sier Birkeland i meldingen.

Godt fornøyd
Sportssjef Clas Brede Bråthen er svært godt fornøyd med å ha fått RiksTV som ny sponsor og samarbeidspartner for hopperne.

- Dette er en avtale som vi setter stor pris på. RiksTV og norsk hopp passer svært godt sammen. Vi har stor tro på at vi sammen skal skape verdier og resultater på et høyt nivå, sier Clas Brede Bråthen i meldingen.

Håper på løft
Både Birkeland og Bråthen håper på et ekstra løft for de norske hopperne den kommende vinteren. Med hovedtrener Alexander Stöckl fra Østerrike på plass, kan det bli mange spennende finaleomganger.

RiksTV kan også vise til et sterkt løft den siste tiden. Selskapet hadde en sterk vekst i 2010 og leverte i 2010 sin første positive bunnlinje. Tall for 2010 viser et driftsresultat på 39,2 millioner NOK etter avskrivninger – og en omsetning på 897,2 millioner NOK. Også 2011 har så langt vært svært godt for selskapet.

Birkeland tror på et langsiktig, godt og tett samspill med en sponsoravtale som byr på mye eksponering, verdier som står godt til hverandre og ytelser begge veier.

- Vi har en felles verdiforankring – og vi håper på en felles verdiutvikling, sier Christian Birkeland i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere