Gå til sidens hovedinnhold

Rocky blir tegnefilm på NRK

Tegneseriefiguren Rocky kommer som tegnefilm på NRK.

Den svenske tegneseriefiguren Rocky av Martin Kellerman utvider repertoaret sitt fra tegneseriestripene til tv-skjermen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

På NRK3
- Det ligger an til å komme en animert TV-serie om Rocky på et norsk TV-selskap til våren, sier tegneserieagent Håkon Strand i Stand Comics AS.

Ved siden av å være agenten til Rocky-tegner Martin Kellerman, jobber Strand også for Nemi-skaper Lise Myhre og Pondus-pappa Frode Øverli.

- Det stemmer at vi skal sende den. Kontrakten er ferdigforhandlet og programmene er i første rekke tiltenkt NRK3, skriver tv-sjef i NRK Arne Helsingen per sms til NA24 Propaganda.

Korte episoder
Serien produseres av Egmont-eide A. Film og Nordisk Film i København, og kommer som 13 episoder på to minutter hver.

- Planen er å gå i gang med å lage en animert helaftens film når TV-serien er ferdig. Det er vanskelig å si når filmen kan være premiereklar, men den skal bli både rimeligere og ha kortere produksjonstid enn Slipp Jimmy fri. For øvrig en glimrende film, sier Strand.

Etter det NA24 Propaganda forstår, drøftes det også om eventuelt Pondus eller Nemi skal overføres til skjermen. Enn så lenge foreligger det ingen konkrete planer om dette.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk