Røkke-rekord i spaltene

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)

Puster Obama og Stoltenberg i nakken

22.04.09 16:49

Aldri før har norske medier viet så mye plass til industritoppen. Så langt i år er Kjell Inge Røkke omtalt nesten 7.000 ganger i spaltene og i løpet av det neste døgnet vil han være omtalt like mye som han var i hele 2008.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Og det er kanskje ingen overraskelse at det er det omstridte Aker-salget som har sparket Røkke opp i omtaleteten i media.

Ny topp
Forrige omtaletopp for Røkke var i 2007. Da passerte han 10.000 omtaler i landets papir- og nettspalter, viser gjennomgangen NA24 Propaganda har foretatt i over 900 norske medier.

Kjell Inge Røkke har i snitt nådd spaltene litt over 307 ganger i årets første tre måneder.

Kvitrer om Røkke
Så langt i april har han blitt omtalt 5.949 ganger. Det er over 270 omtaler hver enesten dag i april. Av disse figurerte Røkke og Stoltenberg i samme artikkel 2.140 ganger.

Røkke er med det kun en dags omtale unna sistnevnte, statsminister Stoltenberg, som er omtalt 6.251 ganger. Han er også noen titalls artikler unna det antallet Barack Obama har fått i norske spalter i april.

Men det er ikke bare i spaltene moldenseren får heftig omtale. På nettsamfunnet Twitter nevnes Røkker og Aker flittig om hverandre onsdag.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Kjell Inge Røkke møter pressen kl 14 onsdag. Følg alt direkte her.

Kilde: atekst og BuyAndRead

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.