NA24.no

Obama supportere, media og generell motstandere fråtset i å ta bilder med appen og satte inn «Amercia».
Obama supportere, media og generell motstandere fråtset i å ta bilder med appen og satte inn «Amercia». Foto: Faximile/ Twitter

Romneys «Amercia» herjer nettet

Sist oppdatert:
Latterligjøres av motstandere og media etter skrivefeil.

Mitt Romney lanserte en offisiell iPhone app tirsdag kveld - men han oppdaget tidlig at det fulgte med et skjærende og ydmykende tilsyn til kampanjen sin.

United States of Amercia ?
Twitter gikk bananas tirsdag kveld da det ble oppdaget at Romney-kampanjen hadde feilstavet ordet «America» på sin nye iPhone-app.

Slik fungerer det
Du tar et bilde, deretter kan du legge én av 14 bannerne over bildet. Bannere med slagord som «Jeg er mor for Mitt.», «Jeg er med Mitt Romney» og så videre. Så kan du poste bildene direkte til Facebook eller Twitter, eller sende den til en venn. Vennen tar da imot en melding som: «Jeg er med Mitt Romney i 2012. Og her er et bilde som viser min støtte. Sjekk det ut!». Det melder Mashable.com.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Bare timer etter at programmet ble offisielt annonsert, ble Twittersphere og «online peanøtt-galleriet» fylt opp med bilder. Obama-supportere, media og motstandere fråtset i å ta bilder med appen og satte inn «Amercia» i noen av Romney mest minneverdige kampanje-sitater.

Feier seier
Tirsdag var en stor kveld for Romney, og app-utgivelsen var delvis ment for å hjelpe og feire hans seier av republikanernes presidentkandidatnominasjon. Zac Moffatt, Romneys digitale direktør, fortalte Mashable torsdag ettermiddag at appen var ment å være en enkel måte for Romneys støttespillere å vise sin stolthet i skrittet mot Det hvite hus.

- Vi tenkte dette ville være en morsom og enkel måte å vise frem støtte, sier Moffatt til nettstedet. I stedet ble appen en plattform for latterliggjøring.

Nå skal folkene bak appen ha sendt inn en korrigert versjon av appen til Apple, som skal godkjenne oppdateringen før den går live, ifølge myfoxdfw.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere