*Nettavisen* Økonomi.

Romvisjonær til reklamesamling

Virgins Will Whitehorn skal snakke om romvisjoner under årets Gulltaggen.

Whitehorn er i mange sammenhenger blitt omtalt som Richard Bransons nærmeste medarbeider.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

I sitt foredrag 24. april i Oslo Spektrum vil han fortelle om ideen bak og utviklingen av Virgin Galactic. Deltakerne får være med på en reise i kreativitet og en ekstrem vilje til å følge en innovativ idé mot et komplett produkt.

Konsernsjef Matt Freeman fra Tribal DDB Worldwide er den andre betydelige lederen som skal foredra for forsamlingen. Hans digitale byrågruppe ble kåret til årets beste av Advertising Age. Det er første gang prisen går til noe annet enn en tradisjonell byrågruppe.

- Vi har fått et enormt bra sett av internasjonale ledere og foregangspersoner på årets Gulltaggen. Mange av dem holder sitt første foredrag i Norge på dette arrangementet. Jeg er overbevist om at de vil inspirere alle dem som på eller annen måte jobber med markedsføring eller har interesse av den digitale utviklingen, sier daglig leder Børge Sandengen i INMA.

Gründeren av det prisvinnende byrået Naked, Jon Wilkins, vil i løpet av sitt foredrag snakke om de trendene som kommer og hvordan markedsføringen dreier seg fra tradisjonelle medier til å bli mer opplevelsesbasert.

Gulltaggen-seminaret er i år todelt. Den første delen av dagen er i plenum, mens andre del er delt opp i en strategisk og en kreativ del.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag