*Nettavisen* Økonomi.

Rykker opp i JKL

Går inn i JKL Groups nordiske ledergruppe.

Lars N. Sæthre er utnevnt til partner i JKL Group og går inn i JKL Groups nordiske ledergruppe. Lars vil fortsette i sin rolle som strategisk kommunikasjonsrådgiver i JKL i Oslo.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Lars N. Sæthre er en erfaren konsulent med mye energi og sterke relasjoner til sine kunder. Han har ledet store prosjekter med suksess både i Norge og Norden, og det er med stor glede vi nå ønsker ham velkommen som partner, sier Anders Kempe, CEO i JKL Group i en pressemelding.

Lars N. Sæthre har mer enn ti års erfaring som strategisk rådgiver. Han var med fra starten i Woldsdal & Partnere i 1998, som i 2002 slo seg sammen med JKL. Før dette arbeidet han som journalist for en rekke aviser. Sæthre har siviløkonomstudiet fra Handelshøyskolen BI og fotojournalistikkutdanning fra Norsk Pressefotografskole.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Jeg føler meg privilegert over å jobbe med så profesjonelle og lojale kollegaer i hele den nordiske regionen og Brussel, og gleder meg til å jobbe sammen med partnergruppen for å utvikle JKL videre, sier Lars N. Sæthre.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.