NA24.no

Så mange så på Tone

Foto: Lunde, Bjørn Erik Rygg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Vi er ville etter Melodi Grand Prix.

Melodi Grand Prix-delfinalen fra Bodø på lørdag samlet 50.000 flere seere enn delfinalen i Kongsvinger gjorde forrige uke.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

1.085.000 seere fikk med seg delfinalen i Bodø og det var nok til at programmet ble det fjerde mest sette i Norge i forrige uke.

Håndballherrene trakk
TV 2 har foreløpig hatt større seermessig suksess med håndballdamene enn herrelandslaget i håndball. Det ser ut til å kunne snu når gutta begynner å levere gode resultater. Norges siste mellomspillkamp fra håndball-VM, kampen mot Polen, var det tredje mest sette tv-programmet i Norge i forrige uke. Kampen fikk gjennomsnittlige seertall på 1.120.000 seere og var med det TV 2s mest sette program i uken som gikk.

Også tidligere idrettsstorheter trekker bra med seere. «Mesternes mester» på NRK1 økte med 10.000 seere i forrige uke og ble landets nest mest sette program med et snitt på 1.220.000 seere.

Mest sett var «Nytt på Nytt» som samlet 1.356.000 seere.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Gullfisken fenger fortsatt
TV 2s reklamekonkurranse «Gullfisken» er fremdeles en seerattraksjon. Lørdagens program ble sett av snaue 800.000 seere og det holdt til en tiendeplass på listen over ukens mest sette programmer. «Gullfisken» hadde i fjor hadde 604 000 seere og markedsandel på 35,8 prosent, mens andelen i år steg til 42,4 prosent.

Dette er det nest høyeste seertall for «Gullfisken» noen gang. Den mest sette Gullfisken-sendingen ble sendt i januar for to år siden og hadde 851.000 seere.

«Grosvold» samlet 1.039.000 seere i gjennomsnitt og det betyr at samtlige tre programmer i NRKs «Gullrekke» trakk mer enn én million seere.

Både NRK og TV 2 måtte se at markedsandelen sank litt i uken som gikk. Fremgangen var det, som i foregående måneder, de mindre kanalene som opplevde.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere