NA24.no

Samler investorer for Edda

Foto: Martin Huseby Jensen (NA24)
Investorer på Nordvestlandet kan være aktuelle kjøpere av Edda Media.

Etter det Sunnmørsposten erfarer står lokale investorer på Nordvestlandet høyt på listen aksjonærer Pareto setter sammen for å gi et bud på Edda Media.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Ifølge Sunnmørsposten skal noen investorer alt ha gitt foreløpige tilsagn om å være med, mens andre vil få henvendelser i aller nærmeste framtid.

Per Sævik i Havila bekrefter overfor avisen at han er en av dem som har fått henvendelse fra Pareto.

– Vi vurderer om vi skal engasjere oss, og synes i utgangspunktet at det kan se interessant ut, sier Per Sævik, men understreker at de ikke har tatt noen beslutning.

Paretos siktemål er å skaffe en kapital på godt i overkant av én milliard kroner, og skal være omtrent halvveis til målet allerede. Pareto har den siste tida vært i løpende kontakt med toppledelsen i Mecom, som dermed er informert om interessen fra den nye investorgruppen. Sunnmørsposten skriver at Pareto planlegger å bringe Edda Media på børs dersom de skulle få tilslaget.

Det er fra tidligere kjent at A-pressen skal være i ferd med å gi et bud på Edda Media. Også Berner Gruppen, Hegnar Media og Opplysningen 1881 har vært nevnt som mulige kjøpere.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere