NA24.no

Ole Henrik Nissen-Lie (t.v) og Morten Jensen
Ole Henrik Nissen-Lie (t.v) og Morten Jensen Foto: Seilas

Samler seg under ett seil

Seilas og Seilmagasinet blir ett.

Seilas og Seilmagasinet samles under ett tak.

- Båtblader spiller en viktig rolle for båtinteressen i Norge. Det er i båtblader folk henter inspirasjon til båtlivet, og det er her båtfolket orienterer seg når de skal kjøpe båter og utstyr, viser en stor undersøkelse som Synovate har utført for oss, sier ansvarlig utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, i en melding.

Seilas og Seilmagasinet er to jevnstore magasiner når det gjelder trykt opplag og trafikk på nett. Begge har de siste årene doblet nær antallet lesere gjennom å satse aktivt på internett med nyheter og tjenester for seilerne.

- Satsingen på båtjournalistikk i flere kanaler koster mye krefter. Vi har funnet ut at både lesere og annonsørene er bedre tjent med at vi slår oss sammen for å danne et enda sterkere og mer profesjonelt miljø innen båtjournalistikk i Norge, sier Morten Jensen, som er ansvarlig utgiver i MediaNavigering, i meldingen.

Sammenslåingen skjer på den måten at Norsk Maritimt Forlag A/S kjøper MediaNavigering, og de to virksomhetene flytter sammen under ett tak fra nyttår.

Produktene skal ikke slås sammen. Meningen er å gjøre Seilas får en mer eksklusiv profil for storbåtseilere. Seilmagasinet har i dag samarbeid med en rekke seilforeninger langs hele kysten, mens Seilas er klubborgan for KNS.

- Våre hjerter banker for seiling, som vi mener er en sunn og sporty fritidsaktivitet for store og små i hele Norge. Vi håper at vi kan få enda flere opp av sofaen eller hjem fra solsengene i Syden til å seile i vår egen fantastiske natur. Vi tror at vi sammen kan klare å spre dette glade budskap til enda flere mennesker, sier Jensen og Nissen-Lie i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere