Satser alt på studenter

Bjarne Vasset jr,Daglig leder i StudentTorget.

Bjarne Vasset jr,Daglig leder i StudentTorget. Foto: StudentTorget

«StudentAppen» lanseres i dag.

- Endelig er den her. Den landsdekkende appen som gir Norges studenter en komplett oversikt over studentarrangementer i landets studentbyer. Appen gir også en oversikt over studentrabatter og studentfordeler der du er. StudentAppen er herved lansert, skriver StudentTorget i en melding

StudentAppen kan lastes ned her

Et stort behov for en landsdekkende StudentApp
Daglig leder i StudentTorget.no gjennom 10 år, Bjarne Vasset jr uttaler dette i meldingen:

- Vi har møtt det meste av studentforeninger og skoler gjennom de siste årene, og en felles utfordring hos alle er å nå ut med informasjon om arrangementer til så mange som mulig av skolens eller studentbyens studenter. Med StudentAppen skal vi gjør vårt for å bidra til at enda flere studenter får god informasjon.

- Når det gjelder studentrabatter og studentfordeler, er dette noe som ofte benyttes når man ikke er i nærheten av datamaskinen, men for eksempel ute og handler. Da er det svært nyttig med oversikten StudentAppen gir over studentrabattene der du er nå, slik at du raskt kan undersøke billigere alternativer i forhold til å betale fullpris,sier Vasset jr. i meldingen.

Studentarrangementer
Studenter over hele landet har til nå manglet en god, samlende oversikt over studentarrangementer. Det har rett og slett vært krevende og nærmest umulig å finne frem i informasjonsjungelen. I de store studentbyene er det spesielt vanskelig å holde oversikten - så hvordan skal du unngå å gå glipp av de beste festene på naboskolen?

Studentrabatter
Studenter er blant taperne i statsbudsjettet og har fått forholdsmessig mindre å leve av de siste årene. Studentrabatter er dermed et sårt tiltrengt sparemiddel når man skal trene, handle, reise, dra på byen eller hva det måtte være. Det finnes hundresvis av studentrabatter, men hvor er de og hvilke butikker er studentvennlige i gata mi?

Arrangører
For arrangører og rabattilbydere har det vært like vanskelig og også kostnadskrevende å nå ut med informasjon. Kanalene er mange og spredd, og ofte midlertidige i drift fra studieår til studieår. Dette har StudentTorget.no nå tatt tak i - etter utallige henvendelser fra studenter og studentforeninger over hele landet - og endelig kan vi si at StudentAppen nå er lansert.

StudentAppen er gratis å laste ned og gratis å bruke for alle - også for arrangører og rabattilbydere. Den er tilpasset både til iPhone / iPod og til iPad.

StudentAppen har tre hovedfunksjoner:
1. Den gir en oversikt over studentarrangementer basert på studentby
2. Den gir en oversikt over studentarrangementer i nærheten av der du er nå (gps-basert)
3. Den gir en oversikt over studentrabatter og fordeler basert på studentby

Ved lansering inneholder StudentAppen mer enn 1.800 studentrabatter og mer enn 250 studentarrangementer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.