NA24.no

Satser enda mer lokalt

Ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i skjerioslo.no
Ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i skjerioslo.no Foto: Skjerioslo
Edda lanserer byguide for Oslo på nett.

Ett år etter lanseringen av nettstedet dittOslo lanserer Lokalavisene Oslo i dag en egen byguide for Oslo: skjerioslo.no. Opplevelser, konserter, restauranter og uteliv står i fokus for det nye nettstedet som henvender seg til de som setter pris på Norges viktigste utelivsby. Selve lanseringen feires i kveld med flere hundre inviterte gjester på Månefisken.

- Oslo fortjener en skikkelig byguide som setter brukerne i sentrum. Vi tror dette blir et must for både aktører og publikum i en pulserende hovedstad, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i en melding.

skjerioslo.no er bygd opp etter modell av suksessen aok.dk i København, som er eid av Edda Medias søsterselskap Berlingske Medier.

- Vi har en meget solid posisjon i nyhetsmarkedet i Oslo gjennom våre lokale nettsteder og dittOslo, men nettbrukerne våre har savnet en byguide. Nå får de det, sier Bollingmo i meldingen.

Samtidig med lanseringen av skjerioslo.no gir Lokalavisene også ut en ny og bedre avis for Oslo sentrum. Østkantavisa og Lokalavisen Frogner/ St. Hanshaugen blir til den nye sentrumsavisen ditt Oslo for de fem sentrumsbydelene; Frogner, St. Hanshaugen, Grünerløkka, Sagene og Gamle Oslo.

- Vi presenterer en avis som er strammere redigert, med et friskere design og et stofftilfang som er mer tilpasset sentrumsbeboerens interesser.Og nettopp satsingen på skjerioslo blir en sentral del også av den nye papiravisen, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere